Fenerbahçe ve Trabzon mahkemede hesaplaşacak

Fenerbahçe Doğuş, Trabzonspor maçı ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Trabzon da suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında, Fenerbahçe Doğuş  ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Maçta açılan pankart ve edilen küfürler sebebiyle her iki kulüp de suç duyurusunda bulundu.

Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan maçta, ikinci çeyreğin bitimine 4 dakika kala salonda gerginlik çıktı. Sahaya girmeye çalışan taraftarlara güvenlik güçleri engel oldu. Yaklaşık 50 dakika boyunca maça ara verildi ve tribünler boşaltıldı. Karşılaşma Trabzonspor'un 90, Fenerbahçe Doğuş'un 119 sayısı ile sonuçlandı.

Yaşananları yargıya taşıma kararı alan Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Söz konusu karşılaşma esnasında spor salonunda açılan pankart, maç boyunca edilen küfürler, salonda yaşanan sportmenliğe aykırı olaylar, sporcularımızın maruz kaldığı şiddet ortamı ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı'nın hakaret ve iftira dolu açıklamalarıyla ilgili tarafımızdan suç duyurusunda bulunulmuştur."

AĞIR İTHAMLARDAN DOLAYI

Trabzonspor Kulübü ise  "Seyirci inisiyatifiyle açılan bir pankartı bahane edip tüm camiayı FETÖ'cülükle suçlayan, bu kadar ağır ithamlarda bulunan Fenerbahçe Kulübü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" açıklaması yaptı. (HABER MERKEZİ/DHA)