Fikret Orman'dan Arda Turan açıklaması: Gündemimizde yok

Beşiktaş Başkanı Orman, Arda Turan gündemiyle ilgili açıklama yaptı: Arda'ya Beşiktaş forması nasip olsun çok isterim ancak şuan için böyle bir gündemimiz yok.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son günlerde gündeme gelen Arda Turan transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Orman, "Arda'ya Beşiktaş forması nasip olsun çok isterim ancak şuan için böyle bir gündemimiz yok" dedi.

Fanatik'in haberine göre, Fikret Orman konuyla ilgili olarak, "Arda benim şahsen çok sevdiğim bir oyuncu. Kariyeri çok yüksek bir isim. Bizim takımımızda Arda'nın oynadığı bölgelerde fazla oyuncumuz var. Arda'ya Beşiktaş forması nasip olsun çok isterim ancak şuan için böyle bir gündemimiz yok" dedi.

Orman, Cenk Tosun'un Everton'a transfer söylentileri hakkında ise "Cenk çok kıymetli ve Beşiktaş'ta olmaktan çok mutlu. Oğuzhan ile ilgili de aynı şeyleri söylemiştim. Kariyerleri için olumlu bir adım atılacağına inanırsam, yardımcı oluruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı "Demba Ba'nın gelmesini isterim ancak sakatlığına bakmak lazım. Mario Gomez Milli takımda oynuyordu. Şimdi Stuttgart'a gitti. Hayırlı olsun" diyerek sözlerini noktaladı.