Quaresma: Beşiktaş'a her şeyimizi vermek için buradayız

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma, instagram hesabından 'Her şey için teşekkürler' mesajını paylaştı, 'takımdan ayrılıyor mu?' sorusu gündeme geldi. Haberlerin ardından tekrar paylaşım yapan Quaresma, "Her şey yolunda. Bu kulübe her şeyimizi vermek için buradayız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Instagram hesabından Beşiktaş'ta kazandığı şampiyonluk kupasıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşan Quaresma, "Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Portekizli oyuncunun bu paylaşımı, bir çok taraftar tarafından veda olarak anlaşıldı.

GÜNDOĞAR: 2017'YE VEDA

A Spor'da canlı yayına bağlanan Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar şunları anlattı:

"Beşiktaş transfer komitesi başkanı Umut Güner ile konuştum. Quaresma hakkında kendilerine herhangi bir transfer teklifi gelmediğini açıkladı. Oyuncu o mesajı 2017'ye veda şeklinde atmış" dedi.

QUARESMA: HER ŞEY YOLUNDA

Ricardo Quaresma, yaptığı paylaşımın veda olarak anlaşılması ikinci bir paylaşım yaptı. Quaresma, Instagram hesabından ailesiyle birlikte paylaştığı fotoğrafa, "Ben ve kulübümle ilgili çıkan doğruyu yansıtmayan haberlerden bıktım. Hayatımda her şey yolunda gidiyor. Başkanım, teknik direktörüm ve arkadaşlarımla birlikte, her şey yolunda. Bu kulübe her şeyimizi vermek için buradayız" notunu yazdı.

(DHA-Hürriyet)

Etiketler mesaj veda Quaresma