Vagner Love ve Cyle Larin için imza töreni

Beşiktaş'ın yeni transferleri Vagner Love ve Cyle Larin için imza töreni yapıldı. Törende açıklama yapan Fikret Orman, Larin'in transferi nedeniyle ceza gelebileceği iddialarına yanıt verdi. Orman, "Larin ile alakalı Beşiktaş'a ceza gelebilir diye çok konuşuldu ancak böyle bir şey olamaz. Larin'de dava sürecine gidecektik ama sonrasında süreç normale döndü" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ın yeni transferleri Vagner Love ve Cyle Larin için Vodafone Park'ta imza töreni düzenledi. Törende konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Larin, izlediğimiz bir oyuncuydu. Sezon başında da almak istedik, konuştuk ve konuşmamızın sonunda devre arasına bıraktık. Çünkü kulübünün talepleri çoktu" dedi.

"Love ise kendini kanıtlamış bir oyuncu" diyen Orman, "İlk gününde beri uğraştığımız bir transferdi ve İngiltere'ye gittik, geldik. İlgiyi başka bir yere çektik ama çok uğraştık. Pazarlık süreci zorluydu ama sonunda burada imza attığımız için çok mutluyum. İsminde bir 'Aşk' adı var. Beraber güzel günler geçireceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

LARİN: BEKLENENDEN FAZLASINI GÖRDÜM

Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Cyle Larin, "Öncelikle başkanımıza çok teşekkür ederim. Beni Beşiktaş ailesine kazandırdığı için çok mutluyum. Takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum ve çok heyecanlıyım. Buraya gelmeden Beşiktaş'ın bir çok maçını izledim. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig maçlarını izledim ama burada izlemek çok güzel. Burada beklenenden daha fazlasını gördüm" dedi.

LOVE: ATEŞLİ TARAFTARIN YOKLUĞUNU ÇOK HİSSEDİYORDUM

Transfer görüşmelerinden sabır gösterdiği için Fikret Orman teşekkür eden Vagner Love, "Çok çalışarak bana olan ilgi ve sevgiyi geri ödemeye çalışacağım. Bu ateşli taraftarın yokluğunu çok hissediyordum. Tam da istediğim de buydu. Dün de çok heyecanlandım. Dün oyuna girseydim iyi olacaktı ama önümüzdeki haftalarda oynayacağım" şeklinde konuştu.

ORMAN: UEFA İLE ANLAŞMAMIZ YIL SONU BİTİYOR

Transferler süreçleri hakkında ve UEFA ile olan ilişkileri de değerlendiren Orman, "Bugüne kadar UEFA anlaşmalarıyla geldik. Sadece oyuncu satarak transfer yapabiliyorduk. Bütçe ve kar gibi etmenlere uyarak buralara geldik ve bu sene sonun da bitiyor. Larin ile alakalı Beşiktaş'a ceza gelebilir diye çok konuşuldu ancak böyle bir şey olamaz. Larin'de dava sürecine gidecektik ama sonrasında süreç normale döndü" dedi.

LOVE: FİZİK OLARAK ÜST SEVİYEDEYİM

Gol kralı olmasını kendisine çok iyi bakmasına bağlayan Vagner Love, "Çok çalışarak hazır halde kalıyorum. Özel çalıştırıcım var. Onunla çalışıyorum. Kulüpte de çalışmalar yapıyorum. Fizik olarak her zaman üst seviyedeyim. Bu şeklide çalışarak iyi sezonlar geçirebilirsiniz. Burada bir Brezilya'da iki özel çalıştırıcım var. Bu özel çalışmayı uzun yıllar umarım devam ettiririm" diye konuştu.

'14 KULÜP BAŞKANI BENİ ARADI'

Bu sezon şampiyon olmak istediklerini söyleyen Fikret Orman, "Tarihimizde bir kez üst üste üç şampiyonluk bulunmakta. Bu sene 2'nci şansımız. Bunu başarabileceğimizi düşünüyorum ve daha büyük hedef olan 4 yıl üst üste hedefine yakalamış olacağız dedi. Orman, takımı gençleştirme yönünde bir stratejileri olduğunu da belirtti.

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için birçok kulüpten destek aldığını belirten Orman, "14 kulübün başkanı beni aradı. 12-13 kulüp beni desteklediğini basınla paylaştılar. Şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim. Bir sonuç çıkınca Kulüpler Birliği ile ilgili açıklama yaparım" ifadelerini kullandı.

'LARİN'İ BİZ İZLİYORDUK, ATİBA'DAN DA FİKİR ALDIK'

Fikret Orman, Larin transferi için Atiba'dan sadece referans aldıklarını belirtirken, "Biz Larin'i izledik. Sonrasında da Atiba'dan fikir aldık. Atiba'nın referansıyla transfer gerçekleşmedi. Önce Beşiktaş izledi, sonrasında Atiba'ya soruldu" dedi.

Atiba ile Kanada Milli Takımı'nda birlikte oynadıklarını söyleyen Cyle Larin, "Atiba çok büyük bir oyuncu ve çok büyük bir profesyonel. Onun attığı adımları takip ediyorum. Benim yapmam gereken onu izlemek ve takip etmek"şeklinde konuştu. (İSTANBUL/DHA)