İtalya'da Cengiz Ünder rüzgarı!

Cengiz Ünder, Benevento maçında sergilediği performansla sosyal medya gündemine damga vurdu. Ünder maçta 2 gol attı, 1 asist yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'da Serie A ligindeki Roma kulübünde forma giyen Cengiz Ünder, Benevento maçında sergilediği performansla sosyal medya gündemine damga vurdu. Roma'nın 5-2 yendiği maçta Cengiz Ünder 2 gol attı bir de asist yaptı.

TWITTER'DAN 50 FARKLI PAYLAŞIM YAPILDI

20 yaşındaki kanat oyuncusu Roma'nın İngilizce, Türkçe ve İtalyanca hesaplarında en çok konuşulan oyuncu oldu. Cengiz Ünder'in skoru 3-1 yapan ilk golünün arkasından Roma hesabından Türk bayrağı ve Ünder'in Zeytin Dalı Operasyonu'nda yaşamını yitiren askerler için verdiği selamın olduğu fotoğrafı paylaştı. Ünder'in attığı gollerin ardından sarı kırmızılı kulüp gol sevinci fotoğraflarıyla birlikte Türk bayraklı emojiler de bastı. Kulübün Twitter hesabından Cengiz Ünder'le ilgili elli farklı paylaşım yapıldı. Kulüp, Ünder'in Emre Belözoğlu'nun Lazio'ya attığı 2 golün ardından aynı şekilde 2 gol atan ilk Türk oyuncu olduğu bilgisini de taraftarlarla paylaştı.

Roma'nın teknik direktörü Eusebio Di Francesco da kulübün internet sayfasında yaptığı açıklamada, "Cengiz'in bugün yaptığı gibi sorumluluk alan oyunculara ihtiyacım var. Büyük oyuncuların maçın kaderini değiştirmesinden mutluyum. Cengiz, lider oyuncu olabilir fakat kendini geliştirmesi gerek. Ek antrenmanlar da yapıyor. İlerleme kat ederek sahada liderlik yapan oyuncuları seviyorum" dedi.  (Kaynak: NTV Spor)