Yılmaz Vural sol beki yedek kaleciye sormuş!

Giresunspor başkanı Mustafa Bozbağ, Yılmaz Vural'ın 15 gün görev yaptıktan sonra ayrılmasının ardından yaptığı açıklamalara tepki gösterdi: Daha takımı tanımıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Yılmaz Vural'ın Giresunspor'dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalara kulüp başkanı Mustafa Bozbağ'dan cevap geldi. Mustafa Bozbağ , "Yılmaz Vural daha takımı tanımıyor" dedi.

28'inci takımı Giresunspor’daki görevi 15 gün süren Yılmaz Vural, katıldığı televizyon programında Giresunspor'da oyuncular tarafından istenmediği için gönderildiğini söylemişti. Vural, “1. Lig’de 13 takımdan teklif aldım. Ama Giresun’a gittim. Oyuncular toplantı yapmış ve bana geldiler, ‘Arkadaşlar sizinle devam etmek istemiyor’ dediler. Yönetimin araya girip, bu sıkıntıyı çözmesi lazım. Yönetim tavır alsa, bu iş toparlanırdı. Yaş grubu yüksek bir takım vardı. Biraz canları yandı galiba. Ona üzüldüm... Biz buraya birilerini memnun etmeye gelmiyoruz. ‘Ağır antrenman’ diye bir şey olmaz” dedi. Yönetimin oyunculara 'teslim olduğunu' da iddia eden Vural, Süper Lig’de barınamayan oyuncular 1. Lig’e geliyor. Adama görev veriyorsun ama taktik, disiplin diye bir şey yok. Seviyorum kerataları ama mecralarının dışına çıkıyorlar. Her şeyin içine girmeye çalışıyorlar” şeklinde konuşmuşlardı.

'OĞLUM 10 NUMARA OYNAR MISIN?'

Yılmaz Vural'ın açıklamalarına cevap veren Başkan Mustafa Bozbağ ise, "Yılmaz Vural, takımını tanımıyor. Giresunspor’a laf söylemek Yılmaz Vural’ın haddine değildir” dedi ve tecrübeli hoca hakkında çeşitli iddialar ortaya attı. Bozbağ, “65 yaşında adam, teknik direktör, belli bir yaş olgunluğuna gelmiş bir insan bir söz söylerken ağzından çıkanı kulağı duymalı. Giresunspor çok büyük bir camiadır. Giresunspor’un stadyumuna, tesisine laf söylemek Yılmaz Vural’ın haddine değildir. Benim aldığım teknik direktör oyuncumu tanımalı, oyuncumun hangi mevkide oynayacağını bilmeli. Yılmaz Vural, Elazığspor maçında yedek kalecimiz Anıl’a ‘Hüsamettin Tut sol bek oynar mı?’ diye soruyor Anıl da ‘Ben bilmem’ diyor. Vural, Murat Gürbüzerol’u ısınırken yanına çağrıyor, 'Oğlum 10 numara oynar mısın?' diye soruyor. Murat da 'Sağ önüm ama takım geride, oynarım' diyor. Yılmaz Vural, Murat Gürbüzerol’a 'Biraz daha ısın' diyor. Sonrasında, 'Gir lan oyuna' diyor. Benim Giresunspor’u emanet ettiğim teknik direktör takımı tanımalı" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural, Giresunspor takımının başındayken Eskişehirspor, Denizli ve İstanbulspor maçlarından mağlup ayrılmıştı. Vural'ın görevine son verildikten sonra takımın başına Metin Diyadin getirildi. (Kaynak: Fanatik)