Antrenör Mehmet Bülent Albayrak ve Burak Yılmaz tartıştı

Trabzonspor antrenörü Mehmet Bülent Albayrak ve Burak Yılmaz tartıştı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın araya girmesiyle Albayrak ve Yılmaz barıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25’inci haftasında oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş, Esteban, Castillo, Durica ve izinli olan Uğur katılmadı, hafif sakatlıkları bulunan Abdülkadir, N’Doye ve Rodallega’nın ise salonda çalıştığı belirtildi.

Antrenman öncesi, yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak ile Burak Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Burak Yılmaz’ı arkadaşları güçlükle sakinleştirdikten sonra antrenman başladı.

Daha sonra teknik direktör Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ı yanına çağırdı ve saha içerisinde kendisiyle görüşme yaptı. Bu görüşme sonrasında yardımcı antrenör Bülent Albayrak’ı yanına çağıran Çalımbay, iki isimden görüşmelerini ve sorunu çözmelerini istedi. Kısa süre konuşan ikili, daha sonra sarılarak basın mensuplarına görüntü verdi.

BERO SAKATLANDI

Bu arada Bordo mavili takımda antrenman sırasında sakatlanan Bero da çalışmayı yarıda bırakarak salona gitti. Trabzonspor antrenmanı taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Antrenmanı Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. (TRABZON/DHA)