Ağaoğlu 'ateşin içine' atlıyor!

Trabzonspor başkanlığına tek aday olan Ahmet Ağaoğlu: Ateşten gömleği giymekten öte, ateşin içine atlıyoruz. Borçlarla ilgili görmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Ama ne gerekiyorsa yapacağız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Golf Federasyonu Başkanlığı da yapan eski yöneticilerden Ahmet Ağaoğlu, 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul için başkanlığa adaylığını açıkladı. Başkanlığa seçilmesi halinde Golf Federasyonu başkanlığını sürdüreceğini söyleyen Ağaoğlu camiadan 'sabır' istedi. Ağaoğlu, “Ateşten gömleği giymekten öte, ateşin içine atlıyoruz. Mali tabloyu düzeltmek için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı

Habertürk'ten Murat Ağca'ya konuşan ve şu anda tek aday olarak gözüken Ağaoğlu, “Birileri bu işe soyunur, başkaları çıkar diye bekledim. Kimse niyetlenmeyince ve topa girmeyince, sorumluluk hissettim. Zaten ciddi bir kamuoyu baskısı da oluşmuştu” şeklinde konuştu. Seçilmesi halinde Golf Federasyonu Başkanlığı’nı da sürdüreceğini açıklayan Ağaoğlu, “Bu camiayı da bırakmaya niyetim yok. İkisini birlikte götürmek istiyorum. Çünkü golfte oturmuş, kurumsal bir yapı var. Tüm mesaimi oraya vermem gerekmiyor” ifadelerini kullandı.

TRABZON’A GİDİYOR

Taraftarlara “sabır” çağrısı yapan Ağaoğlu, mevcut durumda realist bakıp “hayal kurulmaması” gerektiğini vurguladı. Trabzonspor başkan adayı, camiada mali tablo nedeniyle “Ateşten gömlek giydiği” yorumlarının yapıldığının hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu: “Ateşten gömleği giymekten öte, ateşin içine atlıyoruz. Borçlarla ilgili görmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Ama ne gerekiyorsa yapacağız. Cumartesi günü (yarın) yönetim kuruluyla ilgili görüşmeler yapmak için Trabzon’a gideceğim. Bende İstanbul, Trabzon ayrımı olmaz. Ekibimi oluştururken de böyle bir ayrım gözetmem.”

Kulüpte henüz Ağaoğlu dışında başkanlığa aday çıkmazken, mevcut başkan Muharrem Usta da aday çıkması durumunda yeniden yönetime talip olmayacağını açıklamıştı.