Erdoğan, Aziz Yıldırım'ı işaret etti!

Fenerbahçeli olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dün katıldığı bir televizyon programında, soru üzerine Genel Kurul’la ilgili düşüncelerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden mevcut başkan Aziz Yıldırım'ı işaret etti: Tecrübe çok çok önemli. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV-Star TV ekranlarında yayınlanan Seçim Özel programında Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un yarışacağı ve bugün başlayan Fenerbahçe kongresi hakkında konuştu.

Yarın yapılacak seçim hakkında konuşan Erdoğan, "Temenni ederim ki Fenerbahçe yeni bir sürece çok daha diri çok daha güçlü ama tecrübenin de hakim olduğu bir yapıyla devam eder" dedi. 'Tecrübe' vurgusu yaparak 20 yıldır görevde olan Aziz Yıldırım'ı işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En ideali alışılmış olan şey hayırlı olsun demektir. Gönlüm bu noktada ideal bir yönetimin iş başına gelmesidir. Burada tecrübe her zaman çok çok önemli. Temenni ederim ki inşallah bu kongreyle birlikte Fenerbahçe yeni bir sürece çok daha diri çok daha güçlü ama tecrübenin de hakim olduğu bir yapıyla devam eder" ifadelerini kullandı.