Dünya Kupası'nda günün programı: Belçika'nın yükselişine dikkat

Dünya Kupası'nda, bugünün maçları saat 17.00 ve 21.00'de oynanacak. İngiltere-Belçika maçı günün çekişmeli maçları arasına girebilir.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Dünya Kupası'nda bugün H ve G grubunun maçları oynanıyor. H Grubu'nda Senegal-Kolombiya ve Japonya-Polonya maçları oynanacak. G Grubu'nda ise İngiltere Belçika'yla, Panama ise Tunus'la oynayacak.

Senegal, daha önceki maçlarında Polonya'yı 2-1 mağlup etmiş, Japonya'yla ise 2-2 berabere kalmıştı. İngiltere ise hem Tunus'a hem de Panama'ya karşı galibiyet elde etmişti. H Grubu'nun diğer takımı Kolombiya Japonya'ya 2-1 yenilmiş sonra da Polonya'yı 3-0 yenmişti.

BELÇİKA VE İNGİLTERE YÜKSELİŞTE

Belçika ise hem Panama'yı (3-0) hem de Tunus'u (5-2) yenmeyi başarmıştı.

Belçika yılın sürpriz yapabilecek takımlarından biri olarak anılıyor. İngiltere ise yükselen grafiğiyle dikkatleri üstüne çekiyor.

Senegal-Kolombiya ve Japonya-Polonya maçları saat 17.00'de oynanacak. Senegal-Kolombiya TRT Spor ve TRT 4K, Japonya-Polonya ise TRT 1 ve TRT 4K tarafından veriliyor.

İngiltere-Belçika ve Panama-Tunus maçları ise saat 21.00'de oynanıyor. İngiltere-Belçika maçı TRT1 ve TRT 4K Panama-Tunus maçı ise TRT Spor ve TRT 4K tarafından verilecek.