Kahveci'den Orman'a: 'Tefeci Nihat' olmadı

Nihat Kahveci, Fikret Orman’ın 'tefeci' açıklamalarına yanıt verdi: Beni tefeci Nihat yapıp algı yarattınız!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş’ın eski oyuncularından Nihat Kahveci, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a Whatsapp'tan attığı tepki mesajını sosyal medyada yayınladı. Kahveci, Beşiktaş Başkanı Orman'ın "Nihat Kahveci bizden tefeci gibi para aldı" sözlerine yanıt verdiği mesajında, "Sizin bilmediğiniz çok şeyi biliyorum" dedi.

Siyah-beyaz takımın eski oyuncusu aynı zamanda paylaştığı konuşmanın altına "Cvp atamadı diyelimm gercek Başiktaşk ‘lılar .. İki sezon şampiyonluk, şampiyonlar ligi gruptan çıkma büyük başarı tebrikler.. aşk BeşiktAşk her zaman ama tefeci Nihat olmadı iyigeceler" metnini de ekledi.

Kahveci'nin mesajı kısa sürede sosyal medyada ilgi görürken, Oktay Derelioğlu da "Orman açıp küfür eder anca Nihat’ım! Bakalım bekliyorum, varsa yüreğin yüzüme et diye beni de engelledi! Beşiktaş’ın sahibi sanıyor kendini. Ancak sosyal medyada belden aşağı vurarak algı yapıyor. Kimseden de korkumuz yok, bunu da sahte hesaplar ve kişiler bilsin’ Beşiktaş’ın tek sahibi vardır, o da taraftar” ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveci paylaştığı konuşmayı daha sonra Instagram hesabından  kaldırdı.