Mustafa Denizli: Farklı bir takım yaratmak en büyük dileğim

Kasımpaşa'nın başına geçen Mustafa Denizli basın açıklaması yaptı. 'Genç futbolculara şans tanıyacağını' söyleyen Denizli "Farklı bir takım yaratmak en büyük dileğim." dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, bir basın toplantısı düzenledi. Denizli, düzenlediği basın toplantısında, "Kasımpaşa'nın futbol felsefesi önce izleyenleri ve mücadele edenlerin memnun kalacağı 90 dakikalar yaşamak. Farklı bir takım ortaya çıkarmak en büyük dileğim. Bunun için gerekli ortamı mutlaka yaratacağız. " dedi

Denizli açıklamasında şunlardan bahsetti;

NELER YAPABİLİRİZ BAKACAĞIZ: Kısa bir süre oldu takımımla çalışmaya başlayalı. Bu kısa sürede neler yapabiliriz, bakıyoruz. Daha sonra da uzun vadeli planlarımız için çalışacağız. Bu tesislerde sadece transferlerle oluşan bir kadro değil, kendi içinde yeşeren bir kadroyla devam edip onları da bu yarışın içine sürmek istiyorum. Zaman içinde camiamızın içinden yetişen genç futbolculara da şans tanıyacağım.

BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ ANLAYACAĞIZ: Dolayısıyla kısa kesmem gerekirse, benim de takımımın da önünde önemli hedefler var. Umarım bunları gerçekleştiririz, önümüzdeki sezon da ülkemizi Avrupa'da Kasımpaşa camiası olarak temsil etmek isteriz. Bu nerede gerçekleşir, bilemiyorum. İyi bir kadrom, onları destekleyen genç futbolcularım var. Zaman içinde birbirimizi daha iyi tanıyıp anlayacağız. Bu süre hem futbolculara hem bana hem yönetimimize hemde birlikte çalıştığım ekibime önemli avantajlar yaratacaktır. Allah hepimizin yardımcısı olsun, düşüncelerimizi gerçekleştirmek için izin versin. (Kaynak: Habertürk)