Başakşehir, Konya'yı tek golle devirdi

Medipol Başakşehir, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Başakşehir tek golle galibiyeti aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Başakşehir sahadan üç puanla ayrıldı.

Ligdeki ilk 9 maçında 18 puan toplayan Medipol Başakşehir, lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. İlk 9 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Atiker Konyaspor ise 13 puana sahip. Maçın ilk golü Başakşehirli Bajic'ten 60'ıncı dakikada geldi.

Golden sonra Atiker Konyaspor beraberlik golünü bulmak için yüklense de takım savunmasını çok iyi bir şekilde yapan Medipol Başakşehir rakibine gol izni vermedi ve karşılaşma 1-0'lık Başakşehir galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonucun ardından puanını 21 yapan Medipol Başakşehir maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Atiker Konyaspor ise 10. haftayı 13 puanla tamamladı.

ARDA TURAN 83'TE OYUNA GİRDİ

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncularından Arda Turan, 176 gün aradan sonra sahaya çıktı. 10 maçlık cezasının bitmesiyle geçtiğimiz hafta Kayserispor maçı kadrosunda yer alan Arda Turan, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında bugün deplasmanda oynanan Atiker Konyaspor müsabakasında şans buldu. Karşılaşmaya yedek başlayan Arda Turan, 83. dakikada Kerim Frei'in yerine oyuna dahil oldu.

Takımların ilk 11'leri şu şekilde:

KONYASPOR: Serkan, Skubic, Diagne, Uğur, Ferhat, Jevtovic, Jonsson, Traore, Milosevic, Yatabare, Jahovic

BAŞAKŞEHİR: Mert Günok, Uğur, da Costa, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Visca, Mossoro, Kerim, Bajic