Galatasaray'dan Tahkim Kurulu kararı sonrası açıklama: Şaşırmadık

Tahkim Kurulu'nun Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrası verilen cezaları onamasının ardından Galatasaray bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Galatasaray feragat ve fedakarlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır! Şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'nun Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan olaylarla ilgili verilen cezaları onamasının ardından Galatasaray'dan açıklama geldi.

Galatasary'ın resmi sitesinde yayınlanan "Şaşırmadık" başlığını taşıyan açıklama şöyle:

"Kurucu Başkanımız Ali Sami Yen’den bu yana, sporcularımız onurlu mücadelelerinde en büyük gücü, sarı/kırmızıya gönül verenlerden almıştır. Galatasaray Camiası, her zaman, her durumda, eli kalbinde, gözü sahada, başı dik, takımıyla bir bütündür.

Bir his takımıdır. Renklerine aşıktır. Galatasaray feragat ve fedakarlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır! Şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez…

Ey Galatasaraylı, gün, bir kez daha, bir olduğumuzu göstermenin gerektiği gündür. Herkes bilir ki, yel, kayadan toz alır! Biz kazanacağız! Çünkü biz Galatasarayız!"

Tahkim Kurulu derbi cezalarının hepsini onadıTahkim Kurulu derbi cezalarının hepsini onadı