Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla geçti. Bordo mavililere 3 puanı getiren golleri 50'nci dakikada Novak ve 75'inci dakikada Sosa attı. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 82'nci dakikada Frey kaydetti. Bu skorla Trabzonspor, 2010-2011 sezonunun 2'nci haftasından sonra ilk kez Fenerbahçe'yi mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk etti.

Trabzonspor, 24'üncü dakika penaltı kazandı. Yusuf Yazıcı'nın kullandığı serbest vuruşta topa, barajda bulunan Islam Slimani elle müdahale edince hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını işaret etti. Slimani de sarı kart gördü. Hugo Rodallega'nın 26'ncı dakika kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Harun Tekin kurtardı.

İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

50'nci dakikada Yusuf Yazıcı'nın pası ile sağ kanatta buluşan Joao Pereira, ortasını arka direkte bulunan Filip Novak'a yapıyor. Novak'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti ve Trabzonspor öne geçti.

Trabzonspor 75'inci dakikada farkı 2'ye çıkardı. Abdülkadir Ömür'ün pası ile sol çaprazda topla buluşan Jose Sosa'nın ceza sahasının dışından yaptığı vuruş ağlarla buluştu.

Fenerbahçe'nin tek golü ise 82'nci dakikada Frey'den geldi. Andre Ayew'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Barış Alıcı, topu Michael Frey'e gönderdi. Frey'in şutunda top, kaleci Uğurcan Çakır'ın sağından ağlara gitti.

Bu sonuçla Trabzonspor 19 puana yükselirken Fenerbahçe, 13 puanda kaldı.

Fenerbahçe'yi son olarak 2010-2011 sezonunun 2'nci haftasında mağlup eden Trabzonspor, 18 maç sonra Sarı lacivertli ekibi yendi.

Teknik direktör Cocu'nun görevine sonra verilmesinin ardından Fenerbahçe'nin başına geçen Koeman ise 4'üncü maçında ilk mağlubiyetini yaşadı. (HABER MERKEZİ)