Ersun Yanal: Zirvede bir takım olacağız

Fenerbahçe'de imzalar atıldı. Ersun Yanal ile Ali Koç basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe yeni teknik direktörü Ersun Yanal için imza töreni düzenledi. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'la birlikte kameralar karşısına geçen Yanal, "2. yarının puan cetvelinde zirvede olan bir takım olacağız. 4. yıldızı takacağız" dedi. Başkan Ali Koç ise "Belki de önümüzdeki yıl Avrupa'ya gitmektense şampiyon kadroyu kuracağız. Çünkü 1 kuruş harcamasak da Finansal Fair Play (FFP)'yi yerine getiremiyoruz" diyerek FFP kurallarını çiğneyebileceklerinin sinyalini verdi.

Ali Koç, dün oynanan ve 2-2 biten Erzurumspor maçını hatırlatarak daha iyi oynayabileceklerini söyledi. Koç, "Hiç beklemediğimiz bir haldeyiz. Bu odadaki herkese kağıda  yazın deseydik herhalde hiç birimiz bu durumu tarif edemezdik. Dünkü maçta olduğu gibi 5-0, 6-0 kazanacağımız maçı son dakika golüyle berabere bitirdik. İlk yarı ve ikinci yarı oynana futbolu karşılaştırın. Formsuzluk, transfer yanlışlığı ile yani futbol mantığı ile anlatmamız mümkün değil. Hayatın olağan akışına aykırı... Bu işin içinden çıkacağız bir şekilde. Biz sezon başında bambaşka bir anlayış ve sistem değişikliğiyle bugünün değil yarının tohumları ekmek için başladık" dedi.

'ÇOK MUTLUYUM'

Yeni teknik direktör Yanal ise, "Burada dördüncü yıldızı takacağız. Hep beraber, el ele ve taraftarımızın desteğiyle şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Bu ailenin içinde olmaktan mutluyum. Sonuçlarla bu mutluluğu pekiştirerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu an 1 maçımız kaldı. İkinci yarıdaki puan cetveline baktığımız zirvede olan bir takım olacağız. Ben geleli daha 3 gün oldu. Bunu geniş bir toplantıda konuşacağız. Pazartesi günü yapılacak Antalya maçı sonrası sizin sorularınıza daha net cevaplar vereceğim" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)