Efsane kaleci Iker Casillas kalp krizi geçirdi

Modern futbolun en önemli oyuncularından biri sayılan İspanyol kaleci Iker Casillas kalp krizi geçirdi. Casillas'ın bu sabah formasını giydiği Porto takımının antrenmanında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrupa futbolunun efsane oyuncularından Iker Casillas'ın kalp krizi geçirdiği açıklandı. Portekiz medyası, İspanyol kalecinin hastanede olduğunu ve tehlikeyi atlattığını duyurdu.

37 yaşındaki Casillas'ın bu sabah, formasını giydiği Porto takımının antrenmanında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı, hızla ameliyata alındığı belirtiliyor.

Casillas, Twitter hesabından hastane odasında çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Her şey kontrol altında. Büyük bir korku yaşadım ama neyse ki iyiyim. Mesajlar ve ilginiz için hepinize teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Kariyerinin büyük kısmında Real Madrid'de forma giyen, İspanyol milli takımının ilk kez Dünya Kupası'nı kaldırdığı 2010'daki efsane takımda da oynayan Casillas, zorlu pozisyonlardaki kurtarışları nedeniyle ülkesinde 'San Iker (Aziz Iker)' olarak anılıyor. Casillas teknik direktör Jose Mourinho ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle 2015'te Real Madrid'den ayrılmasından bu yana Porto'nun kalesini koruyor. (Dış Haberler)