Hasan Kartal: Silahım olsa hakemi vururdum

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'la oynadıkları maçta görev yapan hakemleri eleştirdi. Kartal, "Utanmayacaklar mı? Bu insanlar, çoluğunun çocuğunun, Türk milletinin yüzüne nasıl bakacak?" ifadelerini kullandı. A Spor yayınına katılan Kartal, "Silahım olsa vururdum, samimi söylüyorum. Kendime nasıl hakim olayım, iyi ki yoktu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig maçında sahasında Galatasaray'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor'un başkanı Hasan Kartal, maçın hakemlerine tepki gösterdi. Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Kartal, aleyhlerine kararlar verildiğini savunarak, yapılanların ayıp olduğunu söyledi.

Müsabakayla ilgili konuşulacak hiçbir şeyin olmadığını dile getiren Kartal, "Utanmayacaklar mı? Yüzleri asılmayacak mı? Bu insanlar, çoluğunun çocuğunun, Türk milletinin yüzüne nasıl bakacak? Böyle bir şey olur mu? Bu iş mi?" diye konuştu.

'BİZE BUNU NİYE YAPIYORLAR?'

Maçta herkesin gerildiğini aktaran Kartal, şöyle devam etti:

"Gerilmeyecek kararlar mıydı? Eğer futbol bu ise iyi oynayan kazansın. Hakem ile oynayıp bizi yenmenin ne anlamı var. Galatasaray büyük camia, iyi oynayıp bizi yensin, şampiyon olsun bize ne. Bize niye bunu yapıyorlar? Bir tane kıçı kırık hakem bize neden bunu yapıyor? Olmaz böyle şeyler. Anlayan arkadaşlar bakın. Benim gözümle gördüğüm, orada penaltı yok, topa vuruyor. Her maçta VAR, hakemleri çağırıyor. Rizespor üzerinde oynanan bir oyun var. Rize yemez. Rize bir bütündür. Evelallah daha iyi olacağız."

'BUNLAR İNSANI KATİL EDER'

Hasan Kartal, daha sonra telefonla A Spor yayına katıldı. Erman Toroğlu'nun "Tribünde evden silahımı getirin ben bu hakemi vuracağım gibi bir cümle sarf ettiniz mi?" sorusuna Kartal, "Silahım olsa vururdum, samimi söylüyorum. Kendime nasıl hakim olayım, iyi ki yoktu. Öyle bir şey demedim ama Allah göstermesin yani adamın yanında silah olsa katil olur, bunlar insanı katil eder" yanıtını verdi. (DUVAR-AA)

Duvar Pası: Şampiyonlar Ligi... Süper Lig... Kim kazanır?Duvar Pası: Şampiyonlar Ligi... Süper Lig... Kim kazanır?