Aytemiz Alanyaspor, Tayfur Bingöl'ü transfer etti

Aytemiz Alanyaspor, eski futbolcusu Tayfur Bingöl'ü yeniden kadrosuna kattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Göztepe ile sözleşmesi sona eren Tayfur Bingöl'le 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Alanyaspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2015-2016 sezonunda turuncu-yeşilli formayı kiralık olarak giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl, yeniden eski takımının kadrosuna dahil oldu.

ÇAVUŞOĞLU: SÜPER LİG'E YÜKSELMEMİZDE BÜYÜK KATKISI VAR

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Tayfur Bingöl'ün Alanya'ya yabancı bir futbolcu olmadığını söyledi.

Bingöl'ün yeniden Alanyaspor'un başarısı için ter dökeceğini belirten başkan Çavuşoğlu, "Tayfur Bingöl yeniden yuvaya döndü. Kendisi Süper Lig'e yükselmemizde büyük katkıları olan bir kardeşimiz. Tekrar Alanya'ya döndüğü için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Alanya'da şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Tayfur Bingöl, "Evime tekrardan hoş geldim. İnşallah bu üç sene benim, ailem ve camiamız için çok güzel geçer. Taraftar her zaman beni desteklemiştir. Göztepe ile maça geldiğimizde, 'Herkes unutur, Alanya unutmaz' diye bir tezahüratla beni çağırmışlardı. Orada çok duygulanmıştım. Tekrar bu vesileyle hepsine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. (ANTALYA/AA)