Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki rakipleri Braga, Wolverhampton ve Slovan Bratislava'yı yakından tanıyalım...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın seribaşı olarak katıldığı kurada rakipleri belli oldu. Buna göre siyah-beyazlı ekip K Grubu'nda Braga, Wolverhampton ve Slovan Bratislava ile eşleşti.

İşte siyah beyazlıların rakipleri:

BRAGA

Braga, geçen sezon Portekiz Ligi'ni 4. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Beşiktaş'ın rakibi, bu yıl da lige 3 maçta 4 puan toplayarak başladı. Braga UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde ilk olarak Brondby, sonrasında da Spartak Moskova'yı eledi. Kadro değeri 93 milyon Euro olan ekibin en önemli oyuncusu Ricardo Horta.

WOLVERHAMPTON WANDERERS

İngiltere Premier Lig ekiplerinden 'Wolves', geçen sezon ligini 7. sırada tamamlayarak kupaya katılmaya hak kazandı. Bu sezon Premier Lig'de oynadığı 3 maçta da berabere kalan takım, Crusaders ve Torino'yu eleyerek gruplara kaldı. 300 milyon Euro'yu aşan bir kadroya sahip takım, geçen sezondan bu yana İngiltere Premier Ligi'nin en iyi takımlarından biri olarak gösteriliyor. Nuno Santo teknik direktörlüğündeki kadroda Ruben Neves ve Diego Jota gibi büyük kulüplerin dikkatini çeken oyuncular bulunuyor.

SLOVAN BRATİSLAVA

Bu sezon Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Niksic'e elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne gelen Bratislava, ön elemede Feronikeli, Dundalk ve PAOK'u geçti. Geçen sezon Slovakya Ligi'ni şampiyon tamamlayan takım, Beşiktaş'ın bulunduğu K Grubu'na 4. torbadan girdi. 11 milyon Euro değerinde bir kadroya sahip olan Bratislava, kağıt üzerinde grubun zayıf halkası olarak görülüyor. (HABER MERKEZİ)

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleriBeşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleriBaşakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in rakipleri belli olduUEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu