Galatasaray sonunda Falcao'suna kavuştu

Galatasaray, transfer sezonunun başından beri gündeminden düşmeyen ünlü golcü Falcao'yu İstanbul'a getirdi. Taraftarlar havalimanında ünlü golcü için coşkulu bir karşılama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray, uzun süredir peşinde koştuğu Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'yu sonunda ikna ederek İstanbul'e getirdi.  Taraftarlar, sarı-kırmızılı kulübün transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'yu karşılaşmak için havalimanına akın etti.

Güvenlik nedeniyle terminalin girişindeki yolda kurulan barikatın dışında bekletilen taraftarlar, Radamel Falcao lehine tezahüratlarda bulundu. Meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar, kulüp başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile teknik direktör Fatih Terim lehine de tezahürat yaptı.

Galatasaraylı taraftarlar, havalimanında Falcao'yu meşaleler ve marşlarla karşıladı. Fotoğraf: AA

Sarı-kırmızılı kulübün transferi için Fransız takımı Monaco ve kendisiyle görüşmelere başlandığını duyurduğu Falcao, havalimanına geldiğinde taraftarlar büyük mutluluk yaşadı. Falcao kalabalığa selamladı ve üçlü çektirdi.

Kolombiyalı golcü futbolcu İstanbul'a iniş yaptıktan sonra ilk açıklamalarını GS TV ekranlarında yaptı. Ünlü golcü, "Önceliklike Tanrı'ya çok şükürler etmek istiyorum çünkü böyle özel bir formayı giymeyi nasip etti bana. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi. (İSTANBUL/AA-HABER MERKEZİ)

Etiketler galatasaray gs falcao