Kayserispor'da Aybaba istifa etti

Kayserispor'da 17 günlük Samet Aybaba dönemi bitti. Kulüp istifayı kabul etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Samet Aybaba görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kulüp Aybaba'nın istifasının kabul edildiğini açıkladı. Aybaba göreve 17 gün önce geldi ve takımla sadece iki maça çıktı.

'FUTBOLCULAR UMARSIZLIK İÇİNDE'

Aybaba istifa mektubunda şu ifadeleri kullandı:

"Şu an itibarıyla çok severek ve büyük bir heyecanla başladığım Kayserispor teknik direktörlüğünden istifa ediyorum. Şahsım ve ekibin görev yaptığımız kısa sürece ilişkin herhangi bir talebi yoktur. Görev yaptığım 17 günlük süre zarfında sergilediğim tüm çabaların karşılıksız kaldığını, futbolcu grubunun daha önce karşılaşmadığım bir umursamazlık içerisinde olduğunu, pozitif yönde hiçbir geri dönüş alamadığımızı fark ettim. Sizlerin de takdir edeceği üzere bu işin vitrini sahadır. Futbolun, isimler kadar yürekle ve inançla oynanması gerekir. Geçmişime bakarsanız rahatlıkla görebilirsiniz. Futbola bakış açım sebebiyle hep saha içinde kalmaya, saha dışı entrikalara takılmamaya çalıştım. Her koşulda aslolan kulüptür, kimse kulübün üzerinde değildir diye düşündüm. Çok üzülerek, Kayserispor'da gelinen noktanın böyle olmadığını söylemek durumundayım."

Kayserispor'la yalnızca iki maça çıkan teknik adam bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Kayserispor dokuz hafta sonunda son sırada yer alıyor. (HABER MERKEZİ)