Göztepe'ye de yenilen Beşiktaş'ta Sergen Yalçın beklentisi

Beşiktaş, Teknik Direktör Abdullah Avcı'yla yollarını ayırdıktan sonra çıktığı ilk maçında da mağlup oldu. Göztepe, yeni stadında ağırladığı siyah beyazlı ekibi 2-1 yendi. Beşiktaş taraftarlarından yükselen Sergen Yalçın sesleri daha da yükseldi. Yönetimin da gündeminde olan Yalçın "Beni çağırırlarsa koşa koşa gelirim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'deki kötü gidiş üzerine Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, Göztepe karşısında da mağlup oldu. Siyah beyazlıların Sergen Yalçın'ı göreve getirebileceği konuşulurken, Yalçın da bu göreve yeşil ışık yaktı.

Göztepe, yeni stadındaki ilk maçında konuk ettiği Beşiktaş'ı Halil Akbunar ve Borges'in golleriyle 2-1 yendi. Beşiktaş'ın tek golünü Burak Yılmaz attı. Beşiktaş bu sonuçla son 9 resmi maçında 8.kez kaybetmiş oldu. Göztepe ise puanını 29 yaptı.

İLK 11'DE 6 FARKLI İSİM

Süper Lig’de Göztepe maçından önce teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, ligdeki Demir Grup Sivasspor maçının ilk 11’inden 6 farklı isimle sahaya çıktı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a yenildikten sonra Abdullah Avcı ile göreve devam etmeme kararı alan Beşiktaş’ı Göztepe maçına Şenol Fidan çıkardı. Ligde ikinci devrenin ilk maçında Demir Grup Sivasspor’a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, bu maçın ilk 11’inden 6 farklı isimle Göztepe’ye karşı mücadele etti.

Siyah-beyazlı ekipte Demir Grup Sivasspor maçından farklı olarak sakatlıkları nedeniyle İzmir’e getirilmeyen Adem Ljajic ve Pedro Rebocho’nun yanı sıra Enzo Roco, Muhammed Elneny, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in yerine Victor Ruiz, Douglas, Tyler Boyd, Necip Uysal, Rıdvan Yılmaz ve Abdoulay Diaby şans buldu. Beşiktaş’ın 2001 doğumlu oyuncusu Rıdvan Yılmaz, bu sezon ilk Süper Lig maçına çıktı. Genç oyuncu geçen sezon Çaykur Rizespor maçında 88. dakikada oyuna dahil olmuştu.

SERGEN YALÇIN GÖREVİ İSTİYOR

Siyah beyazlı ekibin geçen hafta Vodafone Park'ta Sivasspor'a aynı skorla yenildiği maçın ardından taraftarlar özellikle sosyal medya üzerinden Sergen Yalçın'ın göreve getirilmesi için yoğun paylaşımda bulunmuştu. Yönetimin de gündemindeki ilk ismin Sergen Yalçın olduğu ve Göztepe maçından sonra bu yönde açıklama yapılacağı öne sürülmüştü. Sergen Yalçın da "Beşiktaş ile para konuşmam. Beni çağırlarsa koşa koşa gelirim. Orası benim yuvam" diyerek anlaşmaya hazır olduğunu duyurmuştu. (HABER MERKEZİ)