Ağaoglu: Devlet değil Allah yardım ediyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, galip geldikleri Fenerbahçe maçının ardından "Oynadık, hakemi de yendik" dedi. Ağaoğlu, "Bize Allah yardım ediyor. Bu işler devlet yardımıyla falan olacak işler değil," ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-1 kazanılan Fenerbahçe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe galibiyetinin çok önemli olduğunu ve kazanılması gereken bir maç olduğunu belirten Ağaoğlu "Çok önemli ve kazanmamız gereken bir maçtı. Maç öncesi yaratılan spekülasyonlar herkesin malumu. Seyirci üzerinde baskı yaratılmaya çalışıldı. Geçmiş yıllardaki senaryoların benzerini izledik son 3 haftadır. Ama herkes gördü Trabzonspor seyircisi çok olgunca, yediğimiz şok gole rağmen sadece takımını destekleyen bir görüntü gösterdi. Mücadeleden dolayı, performanslarından dolayı bütün futbolcularımızı kutluyorum. Hocamızın ve oyuncuların alnından öpüyorum. Son derece güzel bir mücadeleydi " dedi.

'OYNADIK, HAKEMİ DE YENDİK'

Karşılaşmada verdiği kararlarla tartışma konusu olan Ali Palabıyık hakkında yorum yapan Ağaoğlu "Hakeme ayrı bir parantez açmak istiyorum. Şunu gördük, oynarsanız hakemi de yenebiliyorsunuz. Oynadık, hakemi de yendik" dedi.

Özellikle Guilherme transferinde yaşanan zorluklara değinen Ağaoğlu "Trabzonspor’da olumlu bir şey yapılıyorsa bu tüm arkadaşlarımızla oluyor. Bu bir ekip çalışmasıdır. Guilherme’de özellikle son 48 saat. Hiç uyumadık. Lisansını almamıza rağmen yine uyuyamadım yıprandık." dedi.

'BİZE ALLAH YARDIM EDİYOR'

Bazı kesimlerin Trabzonspor'un devletten yardım aldığı iddialarına yanıt veren başkan " Şunu söylüyorlar, devlet yardımı alıyorlar diyorlar. Bize Allah yardım ediyor. Bu işler devlet yardımıyla falan olacak işler değil. Herkes söylemine dikkat etsin. Mücadeleyi sahada verelim. Olimpik ruh, spor ruhu diye bir şey var biz bunu yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

'TRABZONSPOR'UN İNANILMAZ BİR ALTYAPISI VAR'

Fenerbahçe'yi 3-2 yenen U19 takımı hakkında da yorum yapan Ağaoğlu "Biz u19’dan çok oyuncu kaybettik. Birçok oyuncuyu A takıma aldık. İki oyuncuyu da kiralık olarak gönderdik. Performans düşüklüğü olması normal ama gençler görüyorsunuz arkadan nasıl geliyor. Trabzonspor’un inanılmaz bir altyapısı var. Trabzonspor ekonomisini en iyi şekilde kullanarak transfer yapıyor. Bugün Uğurcan’ın gördünüz var mı böyle bir kaleci. Evlat diye al üzerine kaydet. Trabzonspor’a güç veren dinamikler bunlar" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Ersun Yanal: Son sözü Fenerbahçe söyleyecekErsun Yanal: Son sözü Fenerbahçe söyleyecek

Trabzonspor, geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi mağlup ettiTrabzonspor, geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi mağlup etti