Trabzonspor galibiyet serisini 5 maça çıkardı

Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Trabzonspor'a 3 puanı getiren golleri Jose Sosa ve Anthony Nwakaeme attı. Bu sezon ligde ilk kez üst üste 5 maç kazanan Trabzonspor, puanını 41'e çıkardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Gençlerbirliği Trabzonspor'u konuk etti.

Gençlerbirliği, 24'üncü dakika gole yaklaştı. Ani gelişen atakta sağdan ceza sahasına giren Candeias'ın pasında Nadir Çiftçi, topu boş kaleye gönderemedi.

76'ncı dakikada hakem Hüseyin Göçek, Trabzonspor'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında Hüseyin Türkmen ve Nadir Çiftçi arasında yaşanan pozisyonu VAR'ın uyarısı sonrası kenara gelerek ekrandan izledi ve penaltı kararı verdi. 79'uncu dakikada Sosa'nın kullandığı penaltı vuruşunda top filelere gitti ve Trabzonspor öne geçti: 0-1.

83'üncü dakikada Trabzonspor farkı ikiye çıkardı. Sosa'nın sağdan ceza sahasına ortasında Sörloth, topu kafayla Nwakaeme'ye indirdi. Nwakaeme'nin penaltı noktası civarından yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu: 0-2.

90+2 dakikada bir pozisyonda Baiano'yu ittiği gerekçesiyle Sörloth'a sarı kart veren hakem Hüseyin Göçek, VAR ekranından pozisyonu tekrar inceledikten sonra kartı kırmızıya çevirdi.

Karşılaşma, Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sezon ligde ilk kez üst üste 5 maç kazanan ve bir maç eksiğiyle puanını 41 yapan Trabzonspor, devam eden 21'inci haftada liderliğe yükseldi. Haftaya lider giren aynı puandaki Demir Grup Sivasspor, 21'inci hafta maçını yarın oynayacak. (ANKARA/AA)

Trabzonspor’un Gençlerbirliği sınavıTrabzonspor’un Gençlerbirliği sınavı