Kasımpaşa 7 maçtır kazanamıyor

Antalyaspor, Kasımpaşa'yı 3-1'lik skorla geçti. Antalyaspor'un golleri 53'üncü dakikada Jahovic, 59'uncu ve 62'nci dakikalarda Sinan Gümüş'ten geldi. Kasımpaşa'nın tek golünü ise 74'üncü dakikada Aytaç Kara attı. Bu sonuçla Kasımpaşa galibiyet özlemini 7 maça çıkardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 22'inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor sahasında, Kasımpaşa'yı 3-1 yendi.

Üçüncü dakikada Antalyasporlu Sinan Gümüş'ün ceza sahası dışından sert şutunda top, üst direğe çarpıp auta çıktı.

Antalyaspor, 48'inci dakikada bir kez daha direği geçemedi. Hakan Özmert'in ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert şutunda top üst direkten döndü.

53'üncü dakikada Antalyaspor öne geçti. Fredy'nin pasında Jahovic, ceza sahası içinden topu ağlara gönderdi: 1-0.

59'uncu dakikada ev sahibi Antalyaspor farkı ikiye çıkardı. Jahovic'in pasında ceza sahasında topla buluşan Sinan Gümüş, sol çaprazdan fileleri havalandırdı. Maçın hakemi Arda Kardeşler, ilk değerlendirmesinde golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. VAR odasının uyarısıyla ofsayt kararını iptal eden hakem Kardeşler, golün geçerli olduğunu işaret etti: 2-0.

62'nci dakikada Antalyaspor, bir gol daha buldu. Hakan Özmert'in pasında ceza sahasında topla buluşan Sinan Gümüş, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0.

74'üncü dakikada Kasımpaşa, farkı ikiye indirdi. Ceza sahası ön çizgisine yakın noktada kazanılan serbest vuruşu kullanan Aytaç Kara'nın düzgün şutunda meşin yuvarlak, kaleci Boffin'in solundan filelere gitti: 1-3.

Karşılaşma Antalyaspor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Antalyaspor 22 puana yükseldi.

16 puanda kalan Kasımpaşa ise son 7'nci maçında da galibiyet sevinci yaşayamadı. İstanbul ekibi son 7 maçta 6 kez mağlup oldu, 1 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Kasımpaşa son olarak 15'inci haftada Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-0 yenmişti. (ANTALYA/AA)