Olympiakos'un sahibine virüs bulaştı, Arsenal oyuncuları karantinada

Korona virüsü Avrupa'da futbolu olumsuz etkilemeye devame diyor. Yunan takımı Olympiakos'un sahibi Evangelos Marinakis'e virüs bulaştı. Marinakis'le biraraya gelen bazı Arsenal oyuncuları tecrit altına alınırken, bu akşamki Manchester City - Arsenal maçı ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrupa'daki korona virüsü salgını futbola yansımaya devam ediyor. Son olarak Yunan takımı Olympiakos'un sahibi Evangelos Marinakis'e virüs bulaştığı açıklanırken, İngiliz takımı Arsenal'ın bazı oyuncularının Marinakis'le biraraya gelmesi nedeniyle bu akşamki Manchester City - Arsenal maçı ertelendi. Arsenal'ın bazı oyuncularının tecrit altına alındığı belirtildi.

İngiliz basınındaki haberlere göre, 27 Şubat'ta Arsenal ile Olympiakos arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçından hemen sonra Marinakis bazı Arsenal oyuncularıyla biraraya geldi. Marinakis dün korona virüsüne yakalandığını açıklarken, Arsenal da bu oyuncualrın karantina altına alındığını duyurdu. Kaç oyuncunun tecrit altında tutulduğu açıklanmazken, bu akşamki maç da önlem olarak ertelendi.

Olympiakos kulübünden yapılan açıklamadaysa, takımın tüm oyuncularının yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve diğer çalışanlara yapılan testlerin negatif çıktığı belirtildi. (DIŞ HABERLER)

Evangelos Marinakis