Dorukhan sözleşmeyi feshetti iddiasını Beşiktaş yalanladı

Mali sıkıntıları aşamayan Beşiktaş'ta genç oyuncu Dorukhan Toköz'ün sözleşmesini feshettiği iddia edildi. Beşiktaş Kulübü ise, "Profesyonel futbolcularımızdan Dorukhan Toköz’ün sözleşmesini feshettiğine dair Kulübümüze ulaşmış herhangi bir evrak bulunmamaktadır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ta şartlarının iyileştirilmesini bekleyen genç oyuncu Dorukhan Toköz'ün sözleşmesini feshettiği öne sürüldü. Kulüpten yapılan açıklamada ise buna dair kendilerine bir evrak gelmediği ifade edildi. Jermain Lens ve Cyle Larin'in de kulübe ihtarname gönderdiği, kaleci Karius'un da ayrılık aşamasında olduğu iddia edildi.

Ardından Toköz de Instagram hesabından yaptığı açıklamada fesih haberlerini yalanladı.

2018-19 sezonunun başında 150 bin Euro karşılığında transfer edilen Dorukhan daha sonra iyileştirme yapılacağı vaadiyle 350 bin Euro karşılığında kendisini 3 yıllığına siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İlk sezonunda ilk 11 hafta kulübede oturduktan sonra ligin 12. haftasında Sivas’a karşı sonradan oyuna giren 24 yaşındaki futbolcu sakatlık ve cezalı olarak kaçırdığı 3 maçın dışında sezonun sonuna kadar ilk 11’de görev yaptı. Toköz'ün menajerinin “Beşiktaş ile sözleşme görüşmelerimiz 2020 Ocak’ta sonlandırılmıştır” açıklaması üzerine yönetici Erdal Torunoğulları sert tepki göstermişti. Dün sabah saatlerinde kulübe faks çeken Dorukhan’ın menajerinin sözleşmeyi tek taraflı feshettiklerini ilettiği öne sürüldü.

'EVDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR'

Beşkitaş Kulübü ise bir açıklama yaparak şöyle dedi:

"Futbolcumuz Dorukhan Toköz’ün Kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği ve bu durumu tarafımıza bildirdiğine dair basın yayın organlarında yer alan haberler doğru değildir. Profesyonel futbolcularımızdan Dorukhan Toköz’ün sözleşmesini feshettiğine dair Kulübümüze ulaşmış herhangi bir evrak bulunmamaktadır. Dorukhan Toköz, teknik heyetimizin kendisine verdiği program dahilinde evinde çalışmalarına devam etmektedir."

'TEMENNİM FUTBOLLA GÜNDEME GELMEK'

Sözleşmesini feshettiği iddialarını yalanlayan Toköz "Hakkımda çıkan haberler her zaman olduğu gibi yalan. Lütfen itibar etmeyin. Futbolun oynanmadığı ve böylesi zor bir dönemden geçerken tek hedef olmam ne yazık ki üzücü. Böyle saçma ve yalan şeylerle gündeme gelmek en son isteyeceğim şey. Temennim sadece futbol oynayarak gündeme gelmektir" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)