Süper Lig'e Katar talip iddiası

Korona virüsü salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig'in kalan 8 maçı için çeşitli senaryolar masada... İddiaya göre Katar tüm masrafları da karşılamak üzere kalan maçların ülkelerinde oynanması teklifinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgını nedeniyle bir kaç ülke hariç tüm liglere ara verilmiş durumda. Türkiye'de de Süper Lig'in ne zaman ve hangi formatta başlayacağı konusunda henüz bir karara varılmış değil.

Tüm maçların oynanabileceği altyapıya sahip olduğu için Antalya seçeneği gündeme getirilmiş durumda. Ancak yaz aylarında hava sıcaklığı ve nem oranının çok yüksek olması, Antalya seçeneğine ilişkin tereddütleri de beraberinde getiriyor.

Süper Lig'in kalan 8 haftası için Katar'ın da talip olduğu öne sürüldü. Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre masrafları da karşılayacak olan Katar'ın önerisine, yine Katar merkezli olan yayıncı kuruluş da olumlu bakıyor.

HAFTADA ÇİFT MAÇ

2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak ülkede alt yapının hazır olduğu belirtilireken,  iddiaya göre Süper Lig ekiplerinin saha giderleri, konaklamalar gibi tüm harcamalarının karşılanacağı garanti edildi.

Haftada çift maçlı takvimle bir ay içinde ligin bitirilebileceği belirtildi.

Etiketler futbol Katar Süper Lig