Bayburt Özel İdarespor: Koronasız kaleci kalmadı maça nasıl çıkalım

Bayburt Özel İdarespor'da yapılan testlerde 24 kişide korona virüsüne rastlandı. Elazığspor maçının ertelenmesi talebi reddedilen Bayburt Özel İdarespor TFF'yi eleştirdi: "Tüm kalecilerimizin testi pozitif çıkmışken, TFF'nin bu akıl almaz karardan dönmesini umuyoruz."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor'da 15'i futbolcu 24 kişide korona virüsü (Covid-19) tespit edildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, 15 futbolcu, 3 antrenör ve 3 kulüp çalışanı ile birer yönetici, masör ve malzemeci olmak üzere toplam 24 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Enfekte olan kişilerin kulübün sosyal tesislerinde karantinaya alındığı öğrenildi.

Vakaların ardından Bayburt Özel İdarespor, yarın Elazığspor'la oynayacakları maçın ertelenmesi Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu. Talebi reddedilen Bayburt Özel İdarespor, TFF'ye tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kadromuzda Covid-19 testi negatif çıkmış 12 futbolcu kalmış ve tüm kalecilerimizin testi pozitif çıkmışken, yarın oynanacak Elazığspor maçının ertelenme talebimizi reddeden TFF'nin bu yanlış ve akıl almaz karardan acilen dönmesini umuyoruz" denildi.