Subotiç 1.5 milyon euro tazminat istiyor

Süper Lig'de son sırada bulunan ve mali sorunlarla boğuşan Yukatel Denizlispor'a bir darbe de takımdan ayrılan Neven Subotic'den geldi. Yıldız oyuncu takımı FİFA'ya şikayet ederken, 1.5 milyon euro alacağını faizleri ile istiyor.

Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ - Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlıklar nedeniyle düzenli forma giyemeyen Neven Subotic alacakları ödenmediği gerekçesi ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Daha önce Borussia Dortmund, Mainz, Saint Etienne, Porto, Leganes, Las Palmas ve Union Berlin formalarını terleten oyuncunun Denizlispor'a transferi ses getirmişti.

MALİYETİ YAKLAŞIK 20 MİLYON TL

Takımdan ayrılması Avrupa basınında da yankı bulan 32 yaşındaki stoper sezon boyunca sadece 5 maçta giyerken, Gençlerbirliği maçında 1 gol atmıştı. Ödemelerini alamadığı için kulübü FİFA'ya şikayet eden Subotic'in haklı bulunması durumunda Denizlispor'a maliyeti faizlerle beraber yaklaşık 20 milyon lira olacak.
Subotic transferinde etkin rol oynayan ve sakatlık söylentilerini kesin bir dil ile yalanlayan Sportif Direktör Burak Özsaraç sessizliğini korurken, transfer tahtası açılan Denizlispor yeni isimler için çalışmalarına devam ediyor.