Sultangazi'de otobüs tıra çarptı: 8 yaralı

Sultangazi'de İETT otobüsü park halindeki tıra arkadan çarptı, otobüs şoförü araçta sıkıştı. Kazada otobüs şoförüyle birlikte 7 yolcu daha yaralandı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sultangazi'deki kaza, Eski Edirne Asfaltına Mescit i Selam Tramvay Durağında saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Mustafa Siyami idaresindeki 336T Trabzon Mahallesi-Cebeci hattında çalışan İETT otobüsü cadde üzerinde park halinde duran tıra arkadan çarptı.

DHA'nın haberine göre kazada İETT şoförü bulunduğu yerde sıkışırken 7 yolcu da yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralananlar ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırılırken sıkışan şoför yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Kaza nedeniyle Eski Edirne Asfaltı Edirne Kapı istikametinde yol trafiğe kapandı. İşlerine gitmek isteyenler bir süre yürümek zorunda kaldı.

Kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızla gelen İETT otobüsü yol kenarına park edilen tıra arkadan çarpıyor. Kaza sırasında da tırın üzerindeki bir kişinin olduğu ve düşmekten son anda kurtulduğu görülüyor.

Ziya Öncel, "Kaza, tırın burada durmasından dolayı oldu. Otobüs seyir halindeyken malum hava yağışlı kayıyor. Tır şoförü buraya usulsüzce park etmiş. Bizim uyarılarımıza rağmen bunları buradan kaldırtamadık. Bir şerit burada komple büyük araçlar park etmiş. Şoför arkadaşımızın ayağı kırılmış" diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler sultangazi tır kaza