Suriye Milli Ordusu'na bağlı tugaydan Erdoğan'a destek

Suriye Milli Ordusu çatısı altındaki El Mutasım Tugayı'nın lideri, sandık başından fotoğrafını paylaştı. Mustafa Seceri ise "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye destekli Suriye Milli Ordusu (SMO) çatısı altındaki El Mutasım Tugayı'nın lideri Mutasım Abbas, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda oy kullandı. Sandık başından fotoğrafını paylaşan Mutasım Abbas, Twitter paylaşımında "Lider Recep Tayyip Erdoğan birlikte. Barışta da savaşta da sizinleyiz sayın başkan. Halkımıza ve devrimimize yardım edenlerle, batıla karşı hakla, karanlığa, ırkçılığa ve Nazizm'e karşı medeni İslam'la" ifadelerini kullandı. 

El Mutasım Tugayı’nın sözcüsü Mustafa Seceri de bir açıklama yaptı. Seceri, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Türk milletinin güveni ve dünya çapında milyonlarca Müslümanın ve mazlumun duası için tebrik ediyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi, bölgedeki özgürlük, demokrasi ve adalet güçlerinin, terör ve tiranlık güçlerine karşı zaferidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi, hepimizin zaferidir." (DIŞ HABERLER)