Sylvester Stallone, Rocky yapımcısına çağrıda bulundu: Haklarımı istiyorum...

Oyuncu Sylvester Stallone, "Rocky" filminin yapımcısı Irwin Winkler'a seslendi: "Çocuklarına devretmeden önce haklarımı geri almak istiyorum."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Rocky" filminin senaristliğini ve başrolünü üstlenen oyuncu Sylvester Stallone, sosyal medya hesabından "Rocky" ve "Creed"in yapımcısı Irwin Winkler'a 'haklarından geriye kalanları' vermesi için çağrıda bulundu. Stallone paylaşımına Winkler’ın bir resmini ekleyerek, "Ülkenin en iyilerinden birinin büyük Rocky ve Creed yapımcısı Irwin Winkler’in çok gurur verici bir portresi. Irwin’in 47 yıldan fazla bir süredir Rocky’yi ve şimdi de Creed’i kontrol etmesinden sonra, haklarını çocuklarına devretmeden önce en azından bir kısmı için haklarımdan ne kaldıysa geri almak istiyorum. Bu 93 yaşındaki beyefendiden adil bir jest olacaktır" yazdı. 

Stallone, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu, ruhumu kemiren acı verici bir konu çünkü çocuklarıma Rocky'den bir şeyler bırakmak istedim. Yine de vefalı hayranlardan her zaman harika şeyler duymak harika…"

Variety’nin 2019’daki haberine göre, Irwin Winkler, Stallone’nin franchise’daki hissesinden memnun olmadığını öğrendiğinde şaşırdığını, kâr katılımı ve peşin ücretlerle on milyonlarca dolar aldığını söyledi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)