Taksim'de drone'lu kaymakamlı sigara denetimi

İstanbul'da sokakta sigara yasağının ilk gününde Taksim ve İstiklal Caddesi'nde denetim vardı. Polisler drone kaldırdı. Kaymakmam Mustafa Dereli de denetime katıldı.

Polisler İstiklal Caddesi'nde drone kaldırarak denetim yaptı. Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü tedbirleri kapsamında sokakta sigara içilmesinin yasaklanmasının tartışmaları sürerken, İstanbul'da denetim yapıldı. Beyoğlu'ndaki denetime Kaymakam Mustafa Demirelli de katıldı.

DRONE KALDIRILDI

İstanbul'daki yasağın ilk gününde Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Turizm Şube Müdürlüğü ekipleri, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde drone kaldırarak Türkçe ve İngilizce anonslarla Covid-19 tedbirlerine uyulması konusunda ikazda bulundu.

sigara
İstiklal Caddesi'nde sigara içenlere ceza uygulandı. Fotoğraf: AA

Maske takılması, sosyal mesafeye dikkat ederek hareket edilmesi ve sigara içilmemesi konusunda uyarılar yapan ekipler, ayrıca yürüyerek ve araçla Türkçe ve İngilizce olarak uyarılarda bulundu.

SİGARA İÇENE 900 LİRA CEZA

Maskesi olmayanlara maske de veren ekipler, sigara içenlere 900 lira ceza yazdı. Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli de uygulamaya katıldı. İstiklal Caddesi'nde denetim yapan Demirelli, maske takmayan ve sigara içen kişileri uyardı. (AA)