Tamer Mandalinci: Su konusunda önemli atılımlarda bulunduk

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, su konusunda önemli atılımlarda bulunduklarını belirterek, “Seneye su patlağı neredeyse yaşamayacağız” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

1 Nisan’dan itibaren 150 günlük süre zarfında Belediye'nin faaliyetlerinin konuşulduğu toplantıda Başkan Mandalinci, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlçenin temel sorunlarının da masaya yatırıldığı toplantıda Mandalinci, su konusunda önemli atılımlarda bulunduklarını belirterek, “Seneye su patlağı neredeyse yaşamayacağız” dedi.

Belediye A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Akbaş, zarar eden işletmelerle ilgili tespitlerde bulunduklarını, kafelerden gelen fiyat eleştirileri ile ilgili olarak Başkan Tamer Mandalinci’den talimat aldıklarını ve hemen çalışmalara başladıklarını söyledi.

Toplantıda, temizlik, asfalt çalışmaları, susuzluk, personel giderleri, trafik sorunları, tasarruf tedbirleri, kültür ve spor alanındaki yatırımlar gibi konularda bilgilendirme yapıldı.