Tamino, Ankara, İzmir ve İstanbul’da sahne alacak

Belçikalı- Mısırlı şarkıcı Tamino, 13, 14 ve 17 Eylül tarihlerinde Ankara, İzmir ve İstanbul’da sahne almaya hazırlanıyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - “Indigo Night” ve “Habibi” gibi melankolik indie rock şarkılarıyla tanınan Belçikalı- Mısırlı şarkıcı Tamino, ilk Türkiye Turnesi’ne hazırlanıyor. daha önce Salon İKSV’nin ve Gezgin Salon’un konuğu olan şarkıcı, 13 Eylül Çarşamba Ankara ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi Çim Amfi’de; 14 Eylül Perşembe İzmir Arena’da, 17 Eylül Pazar ise İstanbul Parkorman’da dinleyicileriyle buluşacak.

Mısır’ın ünlü şarkıcılarından ve film yıldızlarından Muharrem Fouad’ın torunu olan Tamino, 23 Eylül’de 'Sahar’ı piyasaya sürdü. İlk albümü 'Amir’in uluslararası başarısını izleyen Sahar, Tamino’nun Antwerp’teki dairesinde ortaya çıktı. Radiohead’in basçısı Colin Greenwood, prodüktör ve ses mühendisi PJ Maertens ve davulcu Ruben Vanhoutte de albüme katkı sundu.

Tamino’nun ilk Türkiye turnesinin Ankara konseri biletleri tükendi. Turnenin İzmir ve İstanbul biletlerine Passo ve İKSV satış noktalarından ulaşılabilir. 

Ankara

Kapı açılışı: 19.00
Tamino: 21.30

İzmir

Kapı açılışı: 19.00
Tamino: 21.30

İstanbul

Kapı açılışı: 18.00
Tamino: 21.30

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)