Tanımadığı kadına saldıran erkek tutuklandı

Ümit Kalmaz, sokakta bekleyen G.K.'ye saldırdı. Gözaltına alınan Ümit Kalmaz savcılık ifadesinde, "Tanımıyorum. Yoldan geçen kadına vurdum" dedi.

Fotoğraf / Ayşenur Önal
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zonguldak'ta Ümit Kalmaz, iş çıkışı sokakta arkadaşını bekleyen G.K.'ye yumruk attı. Ümit Kalmaz, savcılık ifadesinde, başka bir şeye sinirlendiğini belirterek, "Tanımıyorum. Yoldan geçen kadına vurdum" diye konuştu.

SALDIRGANIN SABIKA KAYDI VAR

DHA'nın haberine göre olay, önceki gün Terakki Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana geldi. Sokakta arkadaşını bekleyen G.K., parktan koşarak gelen tanımadığı bir erkeğin saldırısına uğradı. Saldırgan ise koşarak olay yerinden uzaklaştı. İlk müdahale sonrası G.K. tedavi altına alındı. G.K'nın şikayeti üzerine çalışma başlatan polis ekipleri Kalmaz'ı gözaltına aldı. 

Saldırgan, savcılık ifadesinde başka bir şeye sinirlendiğini belirterek, "Tanımıyorum. Yoldan geçen kadına vurdum" dedi. Sabıka kaydı da bulunan Kalmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'DARBE ALDIM, KENDİMİ YERDE BULDUM'

Şikayetçi olduğunu belirten G.K. polise verdiği ifadesinde şu sözleri söyledi: "Bugün bana yapılan başka birine de çocuğa da yapılabilirdi. 9 yaşında tek başıma büyüttüğüm bir çocuğum var. Bana bir şey olsaydı, ona ne olurdu? Bilmiyorum. Allah'tan ucuz kurtuldum. Oturuyordum, arkamdan bir anda geldi, kafamdan darbe aldığımı hissettim. Kendimi bir anda yerde buldum, ağzım burnum kan içindeydi. Düşünce muhtemelen betona vurdum."

Geçen hafta İstanbul Sultangazi'de benzer bir olay yaşanmış, Abdullah Körük, takip ettiği A.O.'yu sokakta yürürken kesici aletle yaralamıştı. (HABER MERKEZİ)