Tarihi Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi yarın açılıyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy duyurdu: İstanbul'da tarihi Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi yarın açılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından İstanbul'da tarihi Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi'nin yarın açılacağını duyurdu. Ersoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Her aşamasını büyük bir titizlikle takip ettik ve aslına uygun olarak restore ettik. Tarihi Atlas Sineması'nın kapılarını yaklaşık iki yıl süren çalışmalarımızın ardından İstanbul Sinema Müzemiz ile birlikte açıyoruz" dedi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada ise, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, Beyoğlu Kültür Yolu projemizin önemli duraklarından biri olan tarihi Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi'ni sanatseverlerle buluşturuyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Medyatava'nın aktardığına göre, akşam yapılacak açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra yönetmen Guy Ritchie'nin son filmi "Five Eyes"ın çekimleri için Türkiye'de bulunan oyuncu Jason Statham da katılacak.