Tarkan'dan, yat ve villa aldığı iddialarına esprili yanıt

Tarkan, kendisiyle ilgili olarak ortaya atılan "80 milyon TL'ye yat ve Kazdağları'nda villa aldı" iddialarına yanıt verdi. Sanatçı, esprili bir dille, "Saçım da protez değil ama arada boyuyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı Tarkan, kendisiyle ilgili olarak çeşitli haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında ortaya atılan 80 milyon TL harcayarak yat aldığı ve Kazdağları'nda villası bulunduğu iddialarına Twitter hesabından yanıt verdi. 

'SAÇIM DA PROTEZ DEĞİL AMA ARADA BOYUYORUM'

Tarkan bugün Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Yat almadım, Kaz Dağları’nda villam yok, hiç olmadı, saçım da protez değil ama arada boyuyorum" dedi. 

'Geççek' adlı şarksını yayınlamasının ardından özellikle iktidara yakın çevrelerin hakkında sürekli haberler yaptığı Tarkan'la ilgili olarak geçtiğimiz günlerde "Maldivler'de tatil yaparken 80 milyon TL harcayıp iki katlı ve beş kamaralı lüks Azimut Numarine xp26 model yat satın aldı" iddiası ortaya atılmış, iddia çeşitli haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında sanatçıyı eleştirmek için paylaşılmıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)