Taylor Swift'ten 3 çocuğun öldüğü saldırı hakkında açıklama: 'Şok içindeyim'

İngiltere’de çocuklar için düzenlenen Taylor Swift temalı dans etkinliğinde düzenlenen bıçaklı saldırı hakkında açıklama yapan sanatçı, "Tamamen şok içindeyim" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'nin kuzeybatısındaki Southport kasabasında 29 Temmuz Pazartesi günü çocuklar için düzenlenen Taylor Swift temalı bir dans etkinliği sırasında düzenlenen bıçaklı saldırıda üç çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından ABD'li şarkıcıdan açıklama geldi.

Taylor Swift, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün Southport'ta yaşanan saldırının dehşeti, sürekli olarak üzerime çökmüş durumda ve sadece tamamen şok içindeyim. Can kaybı ve masumiyet ve orada bulunan herkesin, ailelerin ve ilk müdahale ekiplerinin maruz bırakıldığı korkunç travma... Onlar yalnızca dans dersindeki küçük çocuklardı. Ailelere başsağlığı dileklerimi iletecek söz bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

Görsel: Instagram

Ne olmuştu?

İngiltere'nin Southport kasabasında polis, dün yerel saatle 11.50’de Hart Sokağı'nda bir saldırı ihbarı aldı. Bıçaklı saldırı, çocuklar için düzenlenen Taylor Swift temalı bir dans etkinliği sırasında gerçekleşmişti. Merseyside Bölgesi Polis Şefi Serena Kennedy olayı 'vahşi' bir bıçaklı saldırı olarak betimledi. Kennedy, iki çocuğun hayatını kaybettiğini, dokuz çocuğun yaralandığını, iki yetişkinin durumunun ise kritik olduğunu açıkladı. Kennedy, iki yetişkinin çocukları korumaya çalışırken yaralandığını düşündüklerini ifade etti. Olay yerine 13 ambulans, özel ekipler, hava ambulansı ve doktorlar sevk edilirken yaralılar dört ayrı hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından 17 yaşında bir erkek tutuklandı. Daha sonra yapılan açıklamada bir çocuğun daha hayatını kaybettiği belirtildi.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)