TBMM'de 'Erdoğan izdihamı': Meclis bahçesinden geçemedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Grup Toplantısı'nın ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüşmeye gitti. Erdoğan bahçede partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısının ardından Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte Meclis İdare Amiri Hasan Turan’ın odasına gitti. Erdoğan buraya giderken muhalefet kulisinin yanındaki bahçeden geçti ve AK Parti grubuna katılan partilileri selamladı. Erdoğan ile fotoğraf çektirmek isteyen partililer arasında izdiham yaşandı.

'TEDBİRLER ALINMALI' DEMİŞTİ

Erdoğan, grup toplantısında Hayvanları Koruma Kanununda değişiklik yapılmasına dair teklifin komisyon görüşmeleri sırasında Meclis’te gerçekleşen protestoları eleştirmiş, “Üç beş marjinal karakterin çığırtkanlık yaparak, bağırarak meclisi çalıştıramaz hale getirmesine eyvallah etmeyiz. Burası Gazi Meclis’tir. Kimse Gazi Meclis’in şanına, konumuna gölge düşüremez. Böyle bir edepsizlik bir daha yaşanmasın diye tedbirler alınmalıdır” demişti.

Erdoğan’ın Numan Kurtulmuş ve Hasan Turan ile yaptığı görüşme sona erdi. 35 dakika süren görüşme sonrasında Erdoğan, kendisini bekleyenlerle fotoğraf çektirdi. Erdoğan, sonrasında Meclis’ten ayrıldı.

 

 

(HABER MERKEZİ)

Etiketler Erdoğan Meclis bahçe