TEB ve ODTÜ TEKNOKENT'ten iş birliği: Fransa Hızlandırma Programı

10 yerli start-up şirketi, Fransa Hızlandırma Programı kapsamında Fransa'da düzenlenen VivaTech teknoloji fuarına katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk Ekonomi Bankası (TEB) Girişim Bankacılığı, ODTÜ TEKNOKENT işbirliğiyle Fransa Hızlandırma Programı'nı hayata geçirdi. 

Fransa Hızlandırma Programı kapsamında girişimcilerin Fransa pazarını tanıması, iş birliği geliştirmesi, potansiyel yatırımcılarla görüşmesi ve ihracatı teşvik etmesi hedefleniyor. 

YERLİ START-UP'LAR FRANSA'DA

Programa dahil olan Oxodes, Novus, Counterfake, Academic Sight, Skann.ai, Cellsway, F- Ray, M-Based Arleon ve Meddenovo 22-25 Mayıs tarihlerinde Fransa’da düzenlenen, inovasyon ve girişimlere yönelik teknoloji fuarı VivaTech’e katıldı. Fuara katılan girişimciler, fuarın ardından Paris'te Station F ve BNP Paribas ekipleriyle bir araya gelecek. 

10 start-up, son olarak 29-31 Mayıs tarihlerinde Grenoble'da düzenlenecek üç günlük bir başka kamp boyunca hızlandırma programları yöneticilerinin yanı sıra BNP Paribas, BPI ve KPMG gibi kurumların yöneticileriyle toplantı yapma fırsatı elde edecek.