iPhone 7'nin lansman tarihi açıklandı

Aylardır hakkında konuşulan ve farklı iddialarla gündeme gelen iPhone 7'nin tanıtım tarihi, Apple tarafından resmen açıklandı. Tasarım anlamında önemli değişikliklere gidilmesi beklenen yeni iPhone'da ne gibi teknolojilerin olacağı merak konusu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Apple'ın gönderdiği davetiyelerde, iPhone 7 için lansman tarihi 7 Eylül olarak bildirildi. San Francisco’nun merkezindeki Bill Graham Civic Auditorium'da gerçekleşecek lansmanda. Duvar olarak canlı blog yayınıyla bu etkinlikteki yenilikleri anında duyuracağız.

iPHONE 7 Mİ iPHONE 6 SE Mİ?

Lansman davetiyesinde model adına yer verilmedi. Bu sebepten, tanıtılacak telefonla ilgili iddiaların aslının olup olmadığı lansman günü belli olacak. Bir iddiaya göre, Apple telefon model yenileme periyodunu iki yıldan üç yıla çıkaracak. Bu sebepten bu yıl iPhone 7'yi çıkarmayıp, iPhone 6SE adında bir model piyasaya sürecek. Önümüzdeki yıl, iPhone'un 10'uncu yılı vesilesiyle çok daha yenilikçi bir ürün duyurabilir. Fakat bunların hiç biri hakkında resmi bir açıklama yok.

iphone-7

ÜÇ MODEL TANITILABİLİR

Lansmanla ilgili bir başka iddia da, Apple'ın üç farklı iPhone modeli tanıtacağı yönünde. Farklı kaynaklardan sızan bilgilere göre standart 4,7 inç ekranlı iPhone 7 ve 5,5 inç ekranlı iPhone 7 Plus'ın yanı sıra, çift kameralı bir model daha çıkacak ve adı iPhone 7 Pro olacak.

KULAKLIK GİRİŞİ KALKACAK MI?

iPhone 7 hakkında en çok yankı uyandıran iddialardan biri, standart haline gelmiş. 3,5 mm kulaklık girişinin olmayıp, ses çıkışının Lightning girişinden sağlanacağı yönünde. Apple'ın telefon kutusuna bir dönüştürücü koyarak kullanıcılara kendi kulaklıklarını kullandırtacağı konuşuluyor.

DUVAR'DA CANLI BLOG

Yeni iPhone modellerinin 17 Eylül'den itibaren satışta olması bekleniyor. iPhone 7 ve diğer sürpriz ürünlerin lansmanı için 7 Eylül saat 20:00'de Duvar'da canlı blog yayınıyla detayları anlık olarak aktaracağız.

Etiketler Apple iphone 7