Çinli Xiaomi'den televizyonu akıllandıran kutu

Son yıllarda telefon pazarında hızlı bir yükseliş yakalayan Xiaomi, farklı elektronik ürünlerle de sesini duyuruyor. Şirketin son çıkardığı ürün Mi Box, bağlandığı televizyona akıllı TV özellikleri kazandırıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Apple’ın televizyonlara eğlence özellikleri katan ürünü Apple TV’ye meydan okuyan Xiaomi Mi Box, şirketin internet sitesi üzerinden satışa sunuldu. Rakipleriyle kıyaslandığında pek çok yenilikçi özelliği barındırdığı görülen Mi Box, uygun fiyatıyla da iddialı.

mi-box

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle gelen cihaz, ARM mimarisine sahip 4 çekirdekli işlemciden güç alıyor. 2 GB RAM’li Mi Box’ı televizyona HDMI üzerinden bağlamak mümkün. 4K çözünürlüğünü saniyede 60 kare şeklinde destekleyen cihaza 8 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Kullanıcıları microSD yuvasından depolama alanını 64 GB'a kadar da artırabilecek. Kulaklık için 3,5mm’lik jak girişi de bulunuyor.

mi-box2

Televizyonu akıllı TV özellikleriyle donatan Mi Box’ı internet üzerinden film izlemek, aktarılan fotoğrafları görüntülemek, online müzik servislerinden müzik dinlemek ve oyun oynamak için kullanmak mümkün olacak. Ürünün satış fiyatı ise 69 dolar. 

Etiketler Xiaomi Mi Box Apple TV