iPhone 7'de yeni renk seçeneği

Kullanıcılaran gelen geri dönüşleri dinleyen Apple, iPhone 7 ve iPhone Plus için Jet Black renk seçeneğine benzer biçimde, Jet White alternatifini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Jet Black'in Türkiye'de "Simsiyah" olarak adlandırıldığı düşünülürse, Jet White Türkiye'de Bembeyaz olarak anılabilir.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon modelleri için sunduğu Jet Black (Simsiyah) renk seçeneğiyle dikkat çekmişti. Şimdiyse bu akıllı telefonlar için Jet White (Bembeyaz) seçeneğinin sunulabileceği iddia ediliyor.

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefonlar için şu anda sunulan renk seçenekleri arasında Siyah, Gümüş, Altın, Roze Altın ve Jet Black (Simsiyah) bulunuyor. Son iddialar ise Apple tarafından altıncı bir renk seçeneği olarak Jet White'ın sunulacağı yönünde.

Bu arada Jet White (Bembeyaz) renk seçeneğinin, Jet Black (Simsiyah) seçeneğinde olduğu gibi kolay çizilir olmaması veya arka tarafındaki yazıların soyulmaması beklentiler arasında olacak.

Apple Watch Series 2’de kasa malzemesi olarak beyaz renkte Seramik seçeneğinin sunulduğu düşünüldüğünde, iPhone’larda da en azından bu seçenek için seramik kullanılması ihtimali akıllara geliyor. (Kaynak: Shiftdelete)