Samsung, gazete ilanıyla özür diledi

Resmi olarak iki kez geri çekilen Galaxy Note 7 ile ilgili Samsung, dünyanın önemli gazetelerine tam sayfa ilan vermeye başladı. Şirket, yaşanan krizden ötürü tüketicilerden özür diliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yaşanan sorun sebebiyle Note 7'yi iki defa piyasadan geri çeken ve son olarak da bu modeli tamamen öldüren Samsung, her anlamda zor bir dönem geçiriyor. Birçok otorite tarafından yılın akıllı telefonu olarak gösterilmesine karşın batarya problemi nedeniyle patlayan Galaxy Note 7, Güney Koreli şirketin kabusu oldu.

Bu konuda genel olarak sessiz kalan Samsung, tüketicilerin gönlünü almak ve özür dilemek amacıyla farklı çalışmalar yağmaya başladı. İlk adım ise tam sayfa gazete ilanlarıyla özür dilemek oldu.

Aralarında New York Times, Wall Street Journal ve Washington Post gibi önemli gazetelerin yer aldığı pek çok mecraya özür ilanları veren Samsung, tam sayfa ilanında Note 7 olayı ile ilgili detaylı araştırmanın devam ettiğini belirtiyor ve cihazın yazılımından donanımına kadar her ayrıntısını incelediklerini söylüyor.

note-7-ozur

Galaxy Note 7'nin haricinde, şirket ABD'de satılan ve geri çağırılma kararı çıkan çamaşır makineleri için de özür diliyor. (Kaynak: Shiftdelete)