Tekstil işçileri Meclis'ten seslendi

Emek Partisi (EMEP) Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca Demir, Urfa'da bir tekstil fabrikasında eylem yapan işçilere destek verdi.

EMEP Partisi Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca Demir
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - EMEP Partisi Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca Demir, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında eylemde olan bir grup işçiyle birlikte Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, fabrikada başka bir sendikaya geçen işçilerin sıkıntılarla karşılaştığını ve bu nedenle 45 gündür eylemde olduklarını söyledi.

İŞÇİLER MECLİS'TE

AA'nın haberine göre Demir, valiliğin ve jandarmanın fabrika patronunun isteklerini yerine getirdiğini; işçilerin kolluk kuvvetlerince zor kullanılarak fabrika önünden sanayi bölgesi dışına çıkarıldığını ifade etti.

İşçilerin 45 gündür yaşadıkları sıkıntıları anlatmak istedikleri yetkililerle ve Urfa milletvekilleriyle görüşemediğini belirten Demir, seslerini duyurmak üzere TBMM çatısı altına geldiklerini aktardı.

Demir, Emek Partisi olarak hak taleplerini dile getiren işçilerin, emekçilerin yanında olmaya devam edeceklerini bildirdi. (HABER MERKEZİ)