'Telefonumu çaldınız' dediği iki kişiyi ayaklarından vurdu

Antalya'da Erdem K., uyurken telefonunu çalmakla suçladığı iki kişiyi bacaklarından vurarak yaraladı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da Erdem K. (42), Kepez ilçesi Şelale Mahallesi'nde zeytinlik alana park ettiği hafif ticari aracında uyudu. Erdem K. uyandıktan sonra telefonunun olmadığını fark etti ve aynı alanda bankta oturan Taha T. (44) ile Ekrem Ş.'nin (55) yanına gitti. 

DHA'nın haberine göre Erdem K.'nin telefonunu almakla suçladığı Taha T. ile Ekrem Ş., suçlamayı reddetti. Tartışma sırasında aracındaki tabancasını alan Erdem K., Taha T. ile Ekrem Ş.’yi bacaklarından vurup bölgeden ayrıldı. Polis ekipleri, Erdem K.’yi çok uzaklaşmadan yakaladı. Olay yerine getirilen Erdem K., araçtan indirileceği sırada ekiplere zor anlar yaşattı. Polislere direnen şüpheli, biber gazı ile etkisiz hale getirildi. 

Ekiplere olayı anlatan Taha T., "Aracından indikten sonra telefonunu çaldığımızı ifade ederek yanımıza geldi. Biz de telefonu almadığımızı söyledik. Hatta 'Al ara' dedim, kendi telefonumuzu verdim. Benim telefonumla aracına gideceği esnada 'Telefonum' diye de seslendim. Sonra gitti arabasından tabancasını alarak yanımıza geldi. Sonrasında tabancayla bize sıkarak kaçtı. Kendisini tanımıyorum" dedi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)