Teoman: Vitali Hakko yıllar önce beni Tarkan sandı

Teoman, konuk olduğu bir programda, Vitali Hakko tarafından Tarkan zannedildiğini söyledi. Şarkıcı, "Ben de 'Abi Tarkan değilim Teoman'ım' demedim. Tarkan olarak el sıkıştım ve ayrıldım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk rock müziğinin önde gelen isimlerinden Teoman, Kafa TV'nin YouTube kanalında yayınlanan 'Bir Bar Taburesi Üstünde' programına konuk oldu.

Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan şarkıcı, günlük yaşantısına dair yaptığı açıklamada, "Magazinciler yakalıyor beni, 'Ne yapıyorsun?' diye soruyorlar. 'Boş boş dolanıyorum' diyorum. Hakikaten de öyle birisiyimdir. Çok az çalışırım, boş boş dolaşırım. Şoförüme, 'Şuraya gidelim' diyorum, gidiyorum orada bir kahvaltı ediyorum, daha önce başka bir kafeye uğramış oluyorum. Ben kafe adamıyım zaten, kafelerde ömrüm geçiyor” ifadelerini kullandı.

Teoman, yıllar önce iş insanı Vitali Hakko ile mağazada karşılaşması ve sonrasında yaşanan anları anlattı:

"Çok yıllar evvel bir gün Vakko mağazasına girdim. Alt kata indim öyle boş boş bakıyorum. Sonra birden bire Vitali Hakko'yu gördüm. O da beni gördü şaşırdı tabii birden. Yanında da bir adam var. 'Aaaa' dedi. Dedim içimden 'Demek beni tanıyor.' Gittim yayına. Ayaküstü hoşbeş sohbete başladık. Sonra yanındaki uzun boylu adama döndü ve 'Tanıyor musun?' diye sordu. Adam tanımadığını söyleyince, 'Aaaaa, Tarkan' dedi. Ondan sonra adam bana elini uzattı. Ben de 'Abi Tarkan değilim Teoman'ım' demedim. Tarkan olarak el sıkıştım ve ayrıldım."

Etiketler Teoman tarkan